Marc O'Polo SHORT SLEEVE CREW NECK - T-shirt med print - combo Herrkläder uvkbgz1119-Herrkläder

Bershka MIT RUNDAUSSCHNITT - Sweatshirt - light grå Herrkläder
Superdry PREMIUM - Skjorta - turquoise Herrkläder
Superdry SHOP DUO OVERDY LITE TEE - T-shirt med print - jade Herrkläder

The North Face EASY TEE - T-shirt med print - fiery röd Herrkläder
The North Face M L S LIGHT TEE - Långärmad tröja - svart Träningskläder

Nike Performance VOLLEY - Surfshorts - barely volt Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,U.S. Polo Assn. INSTITUTIONAL - Piké - blå navy HerrkläderUmbro SILO TRAINING SHORT - Träningsshorts - svart marl TräningskläderUrban Classics Surfshorts - fireröd svart grön Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Vaude TREMALZO IV - T-shirt med print - eclipse blå Herrkläder
Vossen ROM - Morgonrock - turquoise Herrkläder
Won Hundröd MAGNITKA - T-shirt - bas - cameo blå Herrkläder

U.S. Polo Assn. T-shirt - bas - svart Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Wrangler TEE 2 PACK - T-shirt - bas - vit HerrkläderYOURTURN 2 PACK - Surfshorts - svart röd Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",YOURTURN SET - Ficknäsduk - dark blå HerrkläderYOURTURN Tygbyxor - bordeaux Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Linne Katja, Creme alltid billig frakt
Livia Corsetti Fashion, Yasti Chemise,

VidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Marinblå XL

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

4 Pack Högstaberg Boxer Shorts-Kalsonger

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Björn Borg Salem Swimshorts, BB Digi LeafBread & Boxers Crew Neck Relaxed, svartCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Cai Socks Day Collection, Elis Stripe svart grönDam T-shirt - Paws alltid billig fraktFamilje Batteri T-shirt - Pappa Mamma Son & dotter designs

Läs mer...
Frank Dandy 3-Pack Seasonal Solid Boxer, svart
Gravidbh Carriwell Svart alltid billig frakt

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kimono Morgonrock - Burgundy bomullLaurel 17 Polo Navy alltid billig fraktLinne - Trust Me Engineer - DAM alltid billig frakt
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMönstrade Leggings i mjukt materialOff vit Morgonrock från Darling S.Resteröds 3-Pack Gunnar Bamboo Boxer svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sealskin Badrock Porto dam strl. S vit 16361347410

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Strumpor från Tiger of Sweden VAINO Strl 43-46
The Party Dress - Svart klänning festklänning

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Tshirt - Äta Sova Basket alltid billig frakt

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotT-shirt - Klapp På Axeln - DAM alltid billig fraktT-shirt - Playstation Generation - DAMT-shirt - Used To Be A People Person - DAM ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
VidaXL 3 Affärsskjortor herrar Storlek L Svart
VidaXL Smoking 2-delad herr strl 50 marinblå
VidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva gul L

Viktigt!

Benetton Piké - dunkelblå Herrkläder
Björn Borg CENTRE - Piké - svart beauty Träningskläder
Bugatti MADRID - Tygbyxor - cognac Herrkläder

Kontakt

Champion CREWNECK SHORT SLEEVES - T-shirt med print - oxi grå melange Träningskläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Columbia CANYON - Outdoorjacka - svart Träningskläder
Dare 2B ILLUSTRATE VEST - Linne - fiery coral Bra att bära bekvämt Träningskläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Diesel UMLT-WILLY SWEAT-SHIRT - Sweatshirt - grå Herrkläder
Ellesse GARGANO - Linne - blå Herrkläder

Stöd FARR!

Farah GROVES RINGER TEE - T-shirt - bas - true navy Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

GANT THE ORIGINAL C NECK - Sweatshirt - eggshell Herrkläder
Kempa CURVE - Träningsshorts - deep blå fluo gul Träningskläder