Adidas Performance Träningsbyxor - svart vit Herrkläder uvkbgz2486-Herrkläder

Jack & Jones COSCALES TEE LS CREW NECK - Långärmad tröja - gul Herrkläder
Svart Vacker Spetstopp alltid billig frakt

T-shirt - Cow - HERR alltid billig frakt
T-shirt - Du Ser Jävligt Dum Ut Med Huvudet På Sned Sådär - DAM

Superdry MIT GRAFIK - T-shirt med print - neon orange Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,T-shirt - Kia - HERR alltid billig fraktT-shirt - Mercury - HERR alltid billig fraktT-shirt - People Without Beards - HERR sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

T-shirt - Sorry I’m Late - DAM alltid billig frakt
T-shirt - Tystnad Baksmälla Pågår - DAM
T-shirt - WWF - HERR alltid billig frakt

T-shirt - Kind Of A Big Deal - HERR

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.T-shirt Jag är i form.. nr33 alltid billig fraktT-shirt T-rex Hatar Push-ups herr Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Unisex collegetröja - The future is femaleUnisex långärmad t-shirt - Queen eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Edc by Esprit HIGHNECK - Långärmad tröja - khaki grön Herrkläder
VidaXL Arbetströja herr svart strl. XL

Nike Performance DRY ACADEMY SUIT - Träningsset - svart anthracite vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

VidaXL Mörk kostym herrar strl. 48 svart

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Ziphoddie Leopard alltid billig fraktASICS THERMOPOLIS ZIP HOODIE - Långärmad tröja - lemon spark Bra att bära bekvämt TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.BIDI BADU HENRY TECH SHORT - Träningsshorts - dark blå HerrkläderBjörn Borg CHAU LOOSE - Funktionströja - brilliant vit Bra att bära bekvämt TräningskläderBOSS MOONEYE - Surfshorts - svart Herrkläder

Läs mer...
Carlo Colucci Piké - svart Herrkläder
Champion FOOTIE 6 PACK - Ankelsockor - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dare 2B TRIBE - T-shirt med print - cyber rosa Bra att bära bekvämt TräningskläderDickies SEABROOK - Sweatshirt - dark olive HerrkläderEdc by Esprit BEST BASIC HOODIE - Luvtröja - dark khaki Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEllesse MAJELLA - Linne - blå TräningskläderEven&Odd active Sweatshirt - grå Bra att bära bekvämt TräningskläderFIRST TRAINING TEE - T-shirt med print - sodalite blå melange Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
GAP Piké - navy Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hummel WINSTON - T-shirt med print - vit Träningskläder
J.LINDEBERG AMELIE - Sportkjol - pop rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Jack & Jones JCOCRAFTCREW NECK - Stickad tröja - sky captain Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKey Largo LAST RIDE ROUND - T-shirt med print - vit HerrkläderLacoste Sport Funktionströja - light grå HerrkläderLes Deux CHASLES - Sweatshirt - dark grå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nike Performance ACE SHORT - Träningsshorts - vit Träningskläder
Nike Performance DRY CLASSIC - Funktionströja - svart vit Träningskläder
Nike Performance FC BARCELONA PANT - Klubbkläder - coastal blå equator blå Träningskläder
Nike Performance NIKE BOLD BRA - Sport-bh - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Nike Performance Träningsshorts - khaki anthracite reflect svart Träningskläder
Nike Sportswear TECH HOODIE - Luvtröja - dark grå heather svart Herrkläder
Only & Sons ONSNFL CLUB TEE - T-shirt med print - dress blås Herrkläder

Kontakt

OYSHO_SPORT Fleecetröja - dark blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Petrol Industries Piké - chalk vit Herrkläder
Pier One Sweatshirt - svart Träningskläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Puma ESS PANTS - Träningsbyxor - cotton svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
rödefined Rebel STOCKHOLM TERRY - Jeans Skinny Fit - dark blå Herrkläder

Stöd FARR!

Röhnisch LASTING PANTS - Träningsbyxor - indigo night Bra att bära bekvämt Träningskläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Seidensticker MODERN FIT SPREAD PATCH - Kostymskjorta - vit Herrkläder
Adidas Originals Träningsbyxor - nightsky Herrkläder