Adidas Performance LIN - med print - active röd Herrkläder BRUSH T-shirt uvkbgz2403-Herrkläder

J.LINDEBERG DAVID SS RESORT - Skjorta - cloud dancer Herrkläder
Small Laurel Polo svart alltid billig frakt
Sommarklänning med Spets, Vit eller Creme

T-shirt - Äta Sova Båge - DAM alltid billig frakt
T-shirt - Äta Sova Fotboll - HERR

Superdry CORE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,T-shirt - En Helt Fantastisk Kompis - DAMT-shirt - Haters Gonna Hate - DAMT-shirt - I Woke Up Like This - DAM sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

T-shirt - Jag Har En Vacker Dotter - HERR
T-shirt - LOST - DAM alltid billig frakt
T-shirt - OK, But First Coffee - DAM

T-shirt - En Helt Fantastisk Mamma - DAM

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.T-shirt - Skäggmätare - HERR alltid billig fraktT-shirt - Trust Me Mechanic - HERR Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",T-shirt - WWF - DAM alltid billig fraktT-shirt Jag Har En Vacker Dotter herr eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dare 2B THEORY - T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
T-shirt When Nothing Goes Right Dam

Mustang TRAMPER - Jeans slim fit - dark blå denim Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Unisex hoodie - Fancy as fuck alltid billig frakt

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av VidaXL Tvådelad kostym herrar grå strl. 52VILA Visasia Lace Dress WinetastingCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Willex Regnställ strl M röd och svart 29149ASICS Löparjacka - performance svart Bra att bära bekvämt TräningskläderBenetton T-shirt - bas - navy Herrkläder

Läs mer...
Björn Borg BERNY TEE - T-shirt med print - trekking grön Herrkläder
svart Diamond NOTION PANTS - Tygbyxor - ink blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Champion ZONE CREW SOCKS 3 PACK - Träningssockor - vit HerrkläderColumbia TITAN PEAK TREKKING LEGGING - Tights - svart shark Bra att bära bekvämt TräningskläderDare 2B MELODIC SHORT - Träningsshorts - cyber rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDickies PENSACOLA - Jeans relaxed fit - antique wash HerrkläderEdc by Esprit BEST BASIC C-NECK - Sweatshirt - khaki grön HerrkläderEllesse MAJELLA - Linne - vit Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Even&Odd active Träningsjacka - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
GAP STANDARD - Skjorta - blå gingham Herrkläder
HIIT ANNIKA SEAMLESS LEGGINGS - Tights - röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Icebreaker TECH LITE SCOOP PLUME - T-shirt med print - ocean Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotJack & Jones PREMIUM JPRFORKS - Piké - vit HerrkläderKappa EBBA - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderKIOMI Skjorta - grön Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mango LEXUS - Stickad tröja - svart Herrkläder
Napapijri NOTO - Shorts - volcano Herrkläder
Nike Performance COURT ESSENTIALS - Ankelsockor - teal tint light carbon Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - svart svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Nike Performance HYPERDRY - T-shirt med print - mystic röd htr svart Herrkläder
Nike Performance SQUAD CREW FADE - Träningssockor - vit svart game royal Träningskläder
Nike SB TOP ICON CRAFT - Sweatshirt - obsidian cinder orange Herrkläder

Kontakt

OLYMP Luxor REGULAR FIT - Kostymskjorta - blå Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

ONLY Play ONPMILA TRAINING - Funktionströja - sea Bra att bära bekvämt Träningskläder
Penn MENS CORE CREW - Sweatshirt - optic vit Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Pier One Jeans Skinny Fit - svart denim Herrkläder
Puma A.C.E. TEE - Funktionströja - vit high risk röd Herrkläder

Stöd FARR!

Puma TANK - Linne - peacoat Träningskläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Reebok TRAINING SUPPLY TEE - T-shirt med print - sand Träningskläder
Your Turn Active Träningsbyxor - mottled grå Herrkläder