Performance VOLLEY Surfshorts - svart Herrkläder - Nike uvkbgz5436-Herrkläder

The North Face BOX CELEBRATION TEE - Långärmad tröja - lupin liliac vit svart Träningskläder
Adidas Originals 3-STRIPES - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder
Adidas Originals OUTLINE - Shorts - svart Herrkläder

Adidas Performance PARMA 16 - Träningsshorts - vit svart Herrkläder
Adidas Performance SQUADRA 17 - Träningsshorts - powröd vit Träningskläder

Jack & Jones PREMIUM JPRDREW CREW NECK - Sweatshirt - svart Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Alpha Industries BASIC HOODY SMALL LOGO - Luvtröja - grå svart HerrkläderAlpha Industries TWIN STRIPE NEW - Piké - dark oliv HerrkläderArmor lux HÉRITAGE - T-shirt med print - nature corrida prussian Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

ASICS SHORT PRINT - Träningsshorts - indigo Bra att bära bekvämt Träningskläder
Benetton Stickad tröja - gul Herrkläder
Bershka Jeansshorts - blå Herrkläder

Alpha Industries BASIC HOODY SMALL LOGO - Luvtröja - light olive Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Bershka Skjorta - svart HerrkläderBIDI BADU MORA TECH SKORT - Sportkjol - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",svart Diamond ALPINE START HOODY - Outdoorjacka - smoke TräningskläderBogner Fire + Ice CORRY - Väst - beige Bra att bära bekvämt Träningskläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ellesse ORMEA - T-shirt med print - multiFärg Herrkläder
BOSS MOONEYE - Surfshorts - navy Herrkläder

Jack & Jones JORBASH - Stickad tröja - port royale Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

BOSS Shorts - open grön Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Carhartt WIP HOODED CHASE - Luvtröja - grå heather guld HerrkläderCars Jeans GRASCIO - Shorts - grå blå HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.CELIO NESUPIMAO - Långärmad tröja - optical vit HerrkläderChampion CREWNECK - Linne - navy Bra att bära bekvämt TräningskläderChampion Linne - oxi grå melange vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer...
Champion Träningsshorts - beige Bra att bära bekvämt Träningskläder
Columbia CHALLENGER - Outdoorjacka - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. DRYKORN CARLO - T-shirt - bas - svart HerrkläderEdc by Esprit NOOS - Stickad tröja - medium grå HerrkläderEllesse NASELLO - Surfshorts - light blå Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEsprit BIG DYNAMIC - Jeansshorts - blå medium wash HerrkläderEsprit V-NECK - T-shirt - bas - vit HerrkläderFarah BREWER - Skjorta - cornflower Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fila MITCH - Surfshorts - bright vit svart iris Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
GANT THE OXFORD - Skjorta - light rosa Herrkläder
Giro GIRO CHRONO SPORT - T-shirt med print - svart charcoal heather Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Gym King CORE - Vinterjacka - blå night Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotINDICODE JEANS NICOLAS - Shorts - svart HerrkläderJ.LINDEBERG CALEB - Funktionströja - svart TräningskläderJ.LINDEBERG Piké - stone grå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jack & Jones JJEPAULOS ESSENTIALS - Piké - bright cobalt Herrkläder
Jack & Jones JORCOLE - Skjorta - fiery röd Herrkläder
Jack & Jones Långärmad tröja - evergrön Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM KÄNGURUTASCHEN SWEATHOODIE - Luvtröja - smoked pearl Herrkläder

Viktigt!

Jack & Jones PREMIUM URBANES - Piké - vit Herrkläder
Jack & Jones T-shirt med print - blå dark blå Herrkläder
Jan Vanderstorm ELBERG - Piké - grön Herrkläder

Kontakt

JOOP Jeans ALEX - T-shirt - bas - anthracite Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Jordan JUMPMAN CREW 3 PACK - Träningssockor - svart vit gym röd Herrkläder
Kappa T-shirt med print - svart Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Kronstadt DEAN - Skjorta - grå Herrkläder
Lacoste Sport Sweatshirt - navy blå pitch mexico röd Träningskläder

Stöd FARR!

Limited Sports SKORT SAFFIRA - Sportkjol - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Lyle & Scott FUNNEL NECK ZIP THROUGH - Huvtröja med dragkedja - true svart Herrkläder
Nike Performance DRY HOOP FLY - T-shirt med print - vit svart Träningskläder