27108 22 svart bruna Skor Online 001 Jana uvrykk4635-Damskor

Le Coq Sportif Bolivar W Sparkles svart svarta Skor Online
Lloyd Peer svart lila Skor Online
Loake Chatterley brun Suede bruna Skor Online

Marc O’Polo Catania 1a Taupe bruna Skor Online
Marc O’Polo Sandal 3161 Cognac bruna Skor Online

Leaf Esbo Navy gråa Skor Online

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Merrell Around Town Thong Buckle Print Firey röd bruna Skor OnlineMerrell Burnt Rock Anders Strap svart svarta Skor OnlineMerrell District Mendi Backstrap svart svarta Skor Online sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Merrell Eventyr Strap WTPF Merrell Tan bruna Skor Online
Merrell Jungle Moc Ac+ svart svarta Skor Online
Merrell Mqm Flex Gtx grå svart gråa Skor Online

Leaf Kolima rosa gråa Skor Online

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Merrell Siren Edge Faience Forget Me Not blåa Skor OnlineMerrell Terran Congrön Ii Dusty Olive bruna Skor Online Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Merrell Tremblant Ezra Pull On Boot svart svarta Skor OnlineMinna Parikka Arco Multiglitter lila Skor Online eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Leaf Siljan Navy orange blåa Skor Online
MJUS 584205 401 6002 svart svarta Skor Online

Legero Amanto Ghiaccio gråa Skor Online

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Mohedatoffeln Betty Nubuk Galét bruna Skor Online

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Mustang 1305301 480 Champagner bruna Skor OnlineMustang 4137302 32 Dunkelbrun blåa Skor OnlineCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Neosens Cayetana Tinted Agata turkosa Skor OnlineNew Balance Mrl247d5 svart gråa Skor OnlineNew Balance Wbecnbk svart gråa Skor Online

Läs mer...
New Balance Wrl247sp Slate turkosa Skor Online
Nike Air Max 1 Ultra 2.0 Essential vit vit Pure Platinum vita Skor Online

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike herrar Legend React svart vit svarta Skor OnlineNike Nike Lunarglide 6 svart svarta Skor OnlineNike Revolution 4 W Pale rosa svart rosa Foam lila Skor Online
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Wmns Air Force 1 '07 Essential Crimson Tint orange Pulse rosa Skor OnlineNike Wmns Air Max Thea Premium skor Dark grå grå gul vit blåa Skor OnlineNike Wmns Nike Air Max Thea Navy vit svart blåa Skor Online att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nike Woherrar Air Max 1 skor Sail fossil svart vita Skor Online

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nude of Scandinavia Gill svart saffiano softy svarta Skor Online
Nude of Scandinavia Joy Mix svart gråa Skor Online

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Nude of Scandinavia Olga Longbeach Camel velour T.mguld bruna Skor Online

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPalladium Pampa Hi Rain Moon mist gråa Skor OnlinePanama Jack Sulia Menorca Velour Marino navy blåa Skor OnlinePark West 355892 svart svarta Skor Online ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pieces Pslucia Suede Espadrillos Elephant Skin lila Skor Online
Polecat 418 1607 Waterproof Warm Lined svart gråa Skor Online
Polecat 435 1407 Waterproof svart svarta Skor Online
Polo Ralph Lauren Jacque Scuff rosa Chambrey rosa Skor Online

Viktigt!

PrimeBoots Ascot Maidenshead Low svart elastic svarta Skor Online
Primo Piano 71 13001 svart svarta Skor Online
Puma Drift Cat 6 L Nm Sf Jr svart svarta Skor Online

Kontakt

Puma Puma Flex Essential Jr Puma svart puma svart svarta Skor Online

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Puma R698 Basic Sport Wn'S Crown blå blåa Skor Online
Quiksilver Qs Shorebreak M skor Solid svart svarta Skor Online

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ralph Lauren Junior Rugby Stripe Cuff Navy blåa Skor Online
Reebok Classic Cl Lthr W svart svarta Skor Online

Stöd FARR!

Reebok Classic Rapide Mu Navy skull grå blå c blåa Skor Online

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Reebok R Crossfit Lifter P svart Flux orange\vit svarta Skor Online
Rieker 62469 01 svart svarta Skor Online