Champion BERMUDA - Träningsshorts - gul Herrkläder uvkbgz3036-Herrkläder

Jordan JUMPMAN CREW - T-shirt med print - gym röd svart Herrkläder
VidaXL Sexigt mini nattlinne i leopardmönster one Storlek

ASICS Långärmad tröja - indigo blå Träningskläder
BAD RHINO Shorts - stone Herrkläder

Essentials Kort kappa rock - camel Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Björn Borg TOREN TEE - T-shirt med print - svart beauty HerrkläderBrunotti MACUSHLA - Outdoorjacka - storm blå HerrkläderCamel active Tygbyxor - marine blå Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Champion CREWNECK - T-shirt med print - grå melange Träningskläder
Champion HOODED FULL ZIP SUIT SET - Träningsset - röd Träningskläder
Cinque CIBRODY - Tygbyxor - blå Herrkläder

Björn Borg TOREN TEE - T-shirt med print - brilliant vit Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Columbia LANA MONTAINE™ TEE - T-shirt med print - copper one TräningskläderCraft PROGRESS CONTRAST - T-shirt med print - vit cobalt Bra att bära bekvämt Träningskläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Derbe herrarHANDTASCHE RELOADED - T-shirt med print - navy HerrkläderDickies BASEBALL - Långärmad tröja - svart Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

KIOMI Skjorta - vit Herrkläder
DOCKERS SMART FLEX ALPHA SKINNY - Tygbyxor - steelhead Herrkläder

Puma Träningsshorts - harbour blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Eivy ICECOLD WINTER TIGHTS - Långkalsonger - spring landscape Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av GANT CONTRAST COLLAR - Piké - lemon HerrkläderGAP V-EVERYDAY CREW SOLIDS - T-shirt - bas - vit global HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Head FIONA DRESS - Sportklänning - royal blå magenta Bra att bära bekvämt TräningskläderHummel HMLGO BERMUDA SHORTS WOMAN - Träningsshorts - grå melange Bra att bära bekvämt TräningskläderINDICODE JEANS FRANKLIN - Luvtröja - light grå mix Herrkläder

Läs mer...
J.LINDEBERG MELODY - Huvtröja med dragkedja - rosa röd Bra att bära bekvämt Träningskläder
Jack & Jones JCOGURNS HOOD - Luvtröja - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Jack´s Sportswear FADED - Piké - navy HerrkläderKappa EMILY - Träningsbyxor - aspen guld Bra att bära bekvämt TräningskläderKIOMI Shorts - dark blå Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLacoste Sport Piké - royal HerrkläderLERROS V-NECK - Stickad tröja - kiwi melange HerrkläderLyle & Scott COLLAröd 1 4 ZIP - Piké - dark navy Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Marshall Artist SIREN - T-shirt - bas - sunburst Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nike Performance CHELSEA LONDON DRY - Klubbkläder - vit vit rush blå rush blå Träningskläder
Nike Performance DRY ELITE CUSHIONED NO-SHOW RUNNING - Ankelsockor - svart vit Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Nike Performance FENOM BRA - Sport-bh - vit pure platinum Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotOLYMP No. Six Kostymskjorta - weiss HerrkläderONLY Play ONPCILANTRO SEAMLESS - Tights - paradise rosa Bra att bära bekvämt TräningskläderPatagonia SWITCHBACK SPORTS BRA - Sport-bh - abstract jungle tasmanian teal Bra att bära bekvämt Träningskläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma ENERGY SHORT - Träningsshorts - olivine fizzy gul Träningskläder
Q S designed by LANGARM - Stickad tröja - dark grön melange Herrkläder
Regatta ANDRESON HYBRD - Fleecejacka - navy Träningskläder
Salomon COMET FLOW TANK - Linne - yucca Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Shock Absorber SPORT FLY - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry GYM TECH CUT CREW - Sweatshirt - svart city grå granite Herrkläder
The Kooples SPORT NEW - Långärmad tröja - navy Herrkläder

Kontakt

Tiffosi BORRIS - Jeansshorts - dark-blå denim Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Volcom CRESTICLE - T-shirt med print - heather grå Herrkläder
YOURTURN Parkas - khaki Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Adidas Originals SOLID CREW 2 PACK - Strumpor - dark blå vit Herrkläder
Adidas Performance Core 18 - Träningsjacka - röd vit Herrkläder

Stöd FARR!

Adidas Performance PARMA 16 - Träningsshorts - vit svart Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Adidas Performance TERREX LITEFLEX - Tygbyxor - svart Träningskläder
BOSS UNI 2 PACK - Strumpor - dark blå Herrkläder