New Era MLB YANKEES TEAM LOGO TEE - Klubbkläder - mottled grå Herrkläder uvkbgz1186-Herrkläder

Björn Borg TEE - T-shirt med print - peacoat Träningskläder
Superdry TRAVIS - Jeans Skinny Fit - svart Herrkläder

Tiffosi BRIAN - T-shirt - bas - röd Herrkläder
Tigha WREN - T-shirt - bas - military grön Herrkläder

Nike Sportswear TEE - T-shirt med print - anthracite Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vans RETRO TALL TYPE - Långärmad tröja - ash heather HerrkläderVolcom STONE SOUNDS TEE - T-shirt med print - svart HerrkläderWolf & Whistle CROSS BACK BRA - Sport-bh - khaki Bra att bära bekvämt Träningskläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Wrangler KABEL TEE - T-shirt med print - cerulean Herrkläder
Yogasearcher MATRIKA - Sport-bh - lila Bra att bära bekvämt Träningskläder
YOURTURN Jeans straight leg - rinsed Herrkläder

Vans TREMAIN - Shorts - svart Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.YOURTURN Surfshorts - röd Herrkläder Essentials 7 PACK - Briefs - dark blå Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",1 Par Högstaberg Sport Strumpor- socks6-pack hipsters spetstrosor, 6 olika färger eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Night Shadows Leggings alltid billig frakt
Astor Ls Hoodie, svart, Better Bodies

VILA Petra offshoulder Dress alltid billig frakt

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Batwing Sleeve Top - ZanZea Röd Svart eller Armygrön

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Cai Socks Day Collection, Elis Stripe 2 - Navy svart gråDam T-shirt - My Drug Shame alltid billig fraktCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Everlast Strumpor svart alltid billig fraktFrank Dandy 2-Pack Scribble & Solid Boxer - svart svartGrå blommiga leggings O S alltid billig frakt

Läs mer...
Herr t-shirt - Jag är pensionär alltid billig frakt
Ida Sjöstedt - Shirley Sequin Shift Dress

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Leo gravidtröja alltid billig fraktMaxiklänning retro 70-tal, Svart alltid billig fraktNewport Polo orange alltid billig frakt
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPlaysuit Ida Himmelsblå alltid billig fraktRöd Rockabillyklänning med Svarta PrickarSkelett leggings alltid billig frakt att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Stoppa Sosseriet - T-SHIRT - HERR

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tröja med transparent rygg 5 färger
T-shirt - Äta Sova Game - HERR alltid billig frakt

EU-kandidaterna om Frontex' budget

T-shirt - svart Is My Happy Colour - DAM

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotT-shirt - Six Pack Coming Soon - DAMT-shirt - While I’m Ignoring You - DAMT-shirt QUEEN alltid billig frakt ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
VidaXL Tröja herr rund hals marinblå XXL
VILA Vinaja Short Cardigan Peach blåsh
Ziphoddie Leopard alltid billig frakt
Benetton Sweatshirt - dark blå Herrkläder

Viktigt!

Björn Borg PANT - Träningsbyxor - candy rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder
Burton Menswear London grönICAL - T-shirt med print - blå Herrkläder
Champion HOODED - Luvtröja - lila Herrkläder

Kontakt

Columbia INNER LIMITS JACKET - Regnjacka - vit orange blast miami Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Deha WRAP - Stickad tröja - coral Bra att bära bekvämt Träningskläder
DOCKERS ICONIC CREWNECK - Sweatshirt - pembroke Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ellesse MAJELLA - Linne - blå Träningskläder
Fila BALLPANT BELLA - Träningsshorts - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Stöd FARR!

GAP CREW TEE - Långärmad tröja - optic vit Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

HIIT CONTRAST LOGO TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder
Lacoste Sport Träningsshorts - röd Träningskläder