Converse Chuck All Star Ox Print Flower lila Skor Online Taylor uvrykk1061-Böter Skor

Ecco Xpedition III svart svart svarta Skor Online
Cars 3 Resekudde alltid billig frakt
Easy Camp Sovsäck kosmosblå alltid billig frakt

Nike Performance SPEED BACKPACK 2.0 - Ryggsäck - svart svart svart
ONLY Play ONPELINA HIGH NECK CURVY - Huvtröja med dragkedja - navy blazer

Fila Orbit Low vit vita Skor Online

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Onzie MOMENTUM MIDI - Tights - chalkboardAdidas Performance TANK - Linne - shock cyanBoss grön Hugo Boss Lighter Lowp svart gråa Skor Online sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Boss grön Hugo Boss Velocity Runn Dark blå blåa Skor Online
Bronx BX 298 blåa Skor Online
Bugatti 06F6854 Cognac bruna Skor Online

Jana 8 8 28201 26 Light grå bruna Skor Online

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Bugatti 631001 6300 Cognac bruna Skor OnlineBugatti Leoio svart1041 gråa Skor Online Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Bullboxer 175011f2t_odywtd70 gul gula Skor OnlineBullboxer 811E6L501 Taupe bruna Skor Online eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Legero Tanaro Nappa Weiss gråa Skor Online
Butterfly Twists Holly Beige svart bruna Skor Online

Mustang High Top skor brun bruna Skor Online

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Butterfly Twists Victoria Nude Croc bruna Skor Online

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Caprice 9 9 24662 28 110 vit Reptile gråa Skor OnlineCaprice Giliana guld Multi bruna Skor OnlineCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.CAT CHRONICLE DOGWOOD bruna Skor OnlineCavalet 310 56330 vit vita Skor OnlineCavalet Malå röd röda Skor Online

Läs mer...
Champion Low Cut skor Ion svart Beauty svarta Skor Online
Champion Rachele W rosa Panther rosa Skor Online

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Clarks Desert London Sand Suede beige Skor OnlineClarks Glide Chukka svart Leather gråa Skor OnlineClarks Marana Trudy svart Leather Skor Online
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättClarks Orinoco Art svart Leather gråa Skor OnlineClarks Step Glow Slip Soft guld beige Skor OnlineClarks Verona Trish svart Leather gråa Skor Online att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Converse All Star Dainty Md svart svarta Skor Online

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Converse Chuck Taylor All Star Ox Canvas Natural vit vita Skor Online
Converse CTAS II Shield Hi vit Lava Gum vita Skor Online

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Crocs CC Lightning McQueen Clog röd röda Skor Online

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCrocs Literide Mesh Lace M svart vit gråa Skor OnlineCrocs Swiftwater Graphic Sandal W rosa Floral blåa Skor OnlineDahlin Oban svart svarta Skor Online ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DC skor Lynnfield röd svart vit röda Skor Online
DC skor Trase Tx skor vit vita Skor Online
Diesel Magnete Exposure W Mid T1002 Off vit vita Skor Online
Dockers by Gerli 38MN003 401361 brun bruna Skor Online

Viktigt!

kvinnor Girl 491511 svart svarta Skor Online
Dr Martens 2976 svart svarta Skor Online
Dr Martens Monet svart svarta Skor Online

Kontakt

Duffy 68 22390 rosa beige Skor Online

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Duffy 73 04746 svart gråa Skor Online
Duffy 73 52228 Light rosa beige Skor Online

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Duffy 86 18001 svart svarta Skor Online
Duffy 92 06024 Multi gråa Skor Online

Stöd FARR!

Duffy 97 00707 svart svarta Skor Online

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Duffy 97 45001 svart svarta Skor Online
El Naturalista Wakataua svart svarta Skor Online