LERROS RUNDHALS 2PACK - T-shirt - bas - svart Herrkläder uvkbgz1036-Herrkläder

ASICS Färg BLOCK BRA - Sport-bh - nova orange Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry Långärmad tröja - engineeröd grå Herrkläder
Superdry LUCKY - Sweatshirt - blå Herrkläder

Superdry TICKET TYPE - Luvtröja - svart Herrkläder
Superdry T-shirt med print - anthracite mottled Herrkläder

Nike Performance LEBRON JAMES DRY TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,The North Face M TKW EXPLORATION JACKET - Outdoorjacka - asphalt grå TräningskläderThe North Face TANSA - Softshelljacka - urban navy TräningskläderTiger of Sweden DARIOS - Piké - dark grön Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Topman SKINNY STIRPE - Tygbyxor - navy Herrkläder
Umbro GAME DAY SHORT - Träningsshorts - svart Herrkläder
Urban Classics HOODY - Luvtröja - olive Herrkläder

The North Face MEZZALUNA - Fleecejacka - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Vaude ME SIMONY JACKET - Regnjacka - baltic sea TräningskläderVossen POPPY - Morgonrock - valleygrön Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Won Hundröd DUBLIN - Långärmad tröja - vit HerrkläderWrangler TEXAS - Jeansshorts - desert svart Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Kim Denzler - Boxer briefs alltid billig frakt
YOURTURN Cargobyxor - grå Herrkläder

Unisex hoodie - Less bitter more glitter.

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

YOURTURN SPORTS - Pyjamas - grå svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Bad Angel Blommig blås alltid billig fraktBH Utan Band Bandeau 3-Pack alltid billig fraktCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Björn Borg 3-Pack Shorts – BB La Leaf, blå Depthssvart Wolf Beast Leggings alltid billig fraktByxa från Tiger of Sweden JIL Strl 48

Läs mer...
Dam T-shirt - Choose happy alltid billig frakt
Ekologisk Komfortbh Svart alltid billig frakt

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Herr t-shirt - Lathet, varför göra idagIrish Dance Poodle Sock 2 vit pairsKelly Wrap Dress Svart Fest alltid billig frakt
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLångtröja med nitar och pärlor, lilaLinne - Stay Cool - DAM alltid billig fraktMönstrade Leggings Sömlösa 2-Pack att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
One-Storlek Fishnet Tights - Små maskor

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sexig kroppsstrumpor i svart IE8903
Sommarklänning Studentklänning festklänning sparkle

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Strumpor Two Socks® 42-46 Kammad Bomull

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotT-shirt - En Helt Fantastisk Morfar - HERRT-shirt - I’m A Dogtor - HERR alltid billig fraktT-shirt - Make Coitus Not War - DAM ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
T-shirt Sisters Dam alltid billig frakt
Unisex hoodie - Perfectly imperfect
VidaXL Herr vit Tie set med väst och fluga Large
VidaXL Tvådelad herrkostym linne strl. 46 beige

Viktigt!

Vit dam t-shirt - Russebuss 2017 alltid billig frakt
ASICS ICON - Träningsshorts - performance svart illusion blå Träningskläder
BIDI BADU HENRY TECH SHORT - Träningsshorts - vit Herrkläder

Kontakt

Björn Borg TOREN TEE - T-shirt med print - svart beauty Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Cars Jeans TUCKY - Jeansshorts - svart used Herrkläder
Champion TRACKSUIT - Träningsset - röd navy Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Craft ACTIVE COMFORT - Långärmad tröja - vit Träningskläder
Diamond Supply Co. FLAMINGO SIGN TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Stöd FARR!

Edc by Esprit Shorts - anthracite Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Esprit SMART EASY - Tygbyxor - navy Herrkläder
Jack & Jones JPRMARK CREW NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder